Gastgezinnen

Wil je graag meewerken aan het voortzetten van dit geweldige ras en het fokken van achter de schermen meemaken? Dan horen we graag van jou! Een gastgezin zorgt voor zijn of haar hondje zoals een gewone huishond. Het enige verschil is dat dit hondje nestjes mag krijgen. Een gastgezinhondje krijgt maximaal 3 nestjes. Enkele dagen voor het teefje haar nestje zal krijgen verhuist ze naar ons om daar haar pups te krijgen en te verzorgen en wanneer de pups naar hun nieuwe huisjes zijn vertrokken verhuist het teefje weer naar haar gezin. Het gastgezin betaalt geen aankoopprijs voor de hond. Ook reutjes worden in gastgezinnen geplaatst. Als we op zoek zijn naar nieuwe gastgezinnen kan je dit lezen op onze Instagram en Facebookpagina!

Floor

Wat zijn Thea en Bruno, het lieve gastgezin van Floor, blij met Floor! Het is altijd een plezier om hen vol passie over haar te horen vertellen. Ze is dan ook een schat van een labradoodle. Ze heeft het dik naar haar zin bij haar familie in Brasschaat. 

Siena

In Kaprijke woont Siena bij haar gastgezin. Ze is de prinses van het mooie domein waar ze woont. Met haar lieve blik en vrolijke gemoed verovert ze alle harten! 

Hajna

 Aan speelkameraadjes heeft Hajna geen gebrek! In Ekeren geeft Hajna en haar gezin iedereen het nakijken als ze voorbij komen. Iedereen wil een aaitje komen geven aan Hajna. 

Odet

... 

Lou


Bob

 

Charlie


Heb je interesse om gastgezin te worden? Volg dan zeker onze Instagram pagina. Daar communiceren we wanneer we weer op zoek zijn naar gastgezinnen.