Gastgezinnen

Wil je graag meewerken aan het voortzetten van dit geweldige ras en het fokken van achter de schermen meemaken? Dan horen we graag van jou! Een gastgezin zorgt voor zijn of haar hondje zoals een gewone huishond. Het enige verschil is dat dit hondje nestjes mag krijgen. Een gastgezinhondje krijgt maximaal 3 nestjes. Enkele dagen voor het teefje haar nestje zal krijgen verhuist ze naar ons om daar haar pups te krijgen en te verzorgen en wanneer de pups naar hun nieuwe huisjes zijn vertrokken verhuist het teefje weer naar haar gezin. Het gastgezin betaalt geen aankoopprijs voor de hond. Ook reutjes worden in gastgezinnen geplaatst. Aarzel niet om mij te contacteren wanneer je graag meer informatie wil over het gastgezin zijn!

Floor

Wat zijn Thea en Bruno, het lieve gastgezin van Floor, blij met Floor! Het is altijd een plezier om hen vol passie over haar te horen vertellen. Ze is dan ook een schat van een labradoodle. Ze heeft het dik naar haar zin bij haar familie in Brasschaat. 

Siena

In Kaprijke woont Siena bij haar gastgezin. Ze is de prinses van het mooie domein waar ze woont. Met haar lieve blik en vrolijke gemoed verovert ze alle harten! 

Hajna

Aan speelkameraadjes heeft Hajna geen gebrek! In Ekeren geeft Hajna en haar gezin iedereen het nakijken als ze voorbij komen. Iedereen wil een aaitje komen geven aan Hajna. 

Wij zoeken weer gastgezinnen!

Voor de komende nestjes zijn wij weer op zoek naar leuke gastgezinnen. Op de planning staan Siena, Floor en Hajna. Heb je interesse of wil je meer informatie?  Stuur snel een berichtje via het contactformulier en je hoort spoedig van mij.