Onze honden 

De meisjes

Floor

Mini labradoodle Floor woont bij haar lieve gastgezin in Brasschaat. Ze is een hele vriendelijke en rustige labradoodle. Haar favoriete bezigheden zijn knuffelen, wandelen en eten! Ze heeft een prachtige rode wavy fleece coat. Floor is een schat van een labradoodle. 

Siena

Siena werd geboren op Kerstdag en is onze guitige en speelse mini labradoodle. Ze gaat graag wandelen in het bos en heeft altijd zin in een spelletje. Ook Siena heeft een prachtige rode wavy fleece coat. Ze heeft het erg naar haar zin bij haar gezin in Kaprijke. 

Hajna 

Hajna, een lieve speelse labradoodle, woont bij haar super leuke gastgezin in Ekeren. Daar heeft ze veel kindjes om mee te ravotten! We komen Hajna regelmatig tegen in de buurt op stap met haar gezin. Ze is een vrolijk en gevoelig meisje met een hartje van goud. 

Millie

Millie is de allerkleinste van onze roedel. Ze is een heel lieve en speelse mini labradoodle. Bij haar gastgezin in Brasschaat heeft ze een grote bostuin waar ze naar hartenlust kan spelen. Haar mooie rode fleece vacht blinkt prachtig in de zon! 

Babs

Babs woont in Limburg bij haar hele lieve gastgezin. Aan vriendjes geen gebrek daar! Naast twee leuke kinderen telt het gastgezin van Babs ook nog Alapca’s en twee Border collies

Odet

Odet is een lieve dochter van Siena. Ze woont in Kapellen bij haar gezinnetje met lieve kindjes. Ze heeft mooie bossen tot haar beschikking en een sprong in een plas schrikt haar niet af! 

Lou

Lou is een prachigte zarte medium labradoodle. Die zie je niet vaak meer! Ze heeft een ongelooflijk lief karakter en haar gastgezin is dol op haar. WALA registration pending. 

Pippa

Pippa is een dochter van Floor en Mambo. Ze werd geboren op 8 septmber 2023. Zij zal hopelijk in de toekomst voor prachtige nakomelingen zorgen. Maar eerst zorgeloos opgroeien bij je lieve gastgezin, Pippa!

Jaffa

Jaffa is een dochter van Pippa en Bob. Ze werd geboren op 7 september 2023. Zij zal hopelijk in de toekomst voor prachitge nakomelingen zorgen. Maar eerst zorgeloos opgroeien bij je lieve gastgezin, Jaffa!

De jongens

Bob

Heel fier stellen we Bob aan jullie voor. Bob is bij ons geboren uit het nestje van Floor en Raf. Hij is mooi uigegroeid tot een mini reu met een prachitge golvende rode fleece vacht. Hij woont in Mechelen bij zijn gastgezin waar hij alle harten veroverd met zijn heerlijk lieve karakter en prachig voorkomen. Een dekreutje om trots op te zijn! Bob mag voor nakomelingen zorgen bij collega fokkers. 

Charlie

Is Charlie geen beauty? Hij is een zoon van Siena en Joep. Charlie werd geboren op 2 april 2023. Hij woont hier in Ekeren bij een heel leuk en groot gastgezin. Hij zal in de lente van 2024 zijn testjes doorlopen. Hopelijk mag hij in de toekomst voor prachitge nakomelingen zorgen, ook voor collega fokkers!